Bugün
GÜNDEM
27 Mart 2024 - 15:42
Güncelleme: 27 Mart 2024 - 15:44

Erkan Petekkaya'nın acı günü

27 Mart 2024 - 15:42
Güncelleme: 27 Mart 2024 - 15:44

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, bir kez daha acı bir kayıpla sarsıldı. Babası Akın Petekkaya'nın vefatı, Erkan Petekkaya'yı derin bir üzüntüye boğdu. Zaten yıllar önce annesini kaybetmiş olan Petekkaya, bu haberle yeniden yasa büründü.

Erkan Petekkaya, babası Akın Petekkaya'nın cenazesine dair detayları takipçileriyle sosyal medya hesabından paylaştı. "Canım Babam Akın Petekkaya'yı bu sabah kaybettik." diyerek duygularını paylaşan ünlü oyuncu, cenaze namazının Beykoz/Kavacık Görele Mahallesi Camisi'nde kılınacağını belirtti. Ayrıca, "Allah hepimizin büyüklerine rahmetler eylesin..." şeklinde dualarını iletti.

2019 yılında Alzheimer hastalığına yakalanan annesi Şerife Petekkaya ve demans hastası olan babası Akın Petekkaya'nın bakımıyla ilgilenmek için Altınoluk'tan bir ev satın alan Erkan Petekkaya, ailesine olan bağlılığını ve sorumluluk duygusunu her zaman ön planda tutmuştu. İstanbul-Balıkesir arasında mekik dokuyan sanatçı, hafta sonlarını ailesiyle bir arada geçirmeye özen gösteriyordu.

1 / 1